Dagen jag följer efter

Puh! Nu är tentan äntligen inlämnad! Det känns som tentorna bara blir svårare och svårare.. Jag var ju i och för sig inte särskilt förberedd för denna tentan eftersom nollningen pågick under de första veckorna av kursen, så kursen har gått i en rasande fart!
 
För två veckor sedan skrev jag om hur mycket jag saknade Fidde och hur tomt det kändes inom mig när jag vet om att det var nästan tre veckor kvar tills vi skulle ses. Well..i dag är det bara två dagar kvar på lidandet för på fredag åker jag till PARIS! woop woop!
Som jag har längtat! Det har varit sååå tråkigt att vara utan honom. Det spelar ingen roll hur förberedd eller hur mycket jag kan så blir jag superstressad när jag ska skriva tenta, och att då inte ha Fidde här som moraliskt stöd och som får mig att ta pauser och tänka på annat har varit sjukt jobbigt.
 
Jag ska stanna i Paris 10 dagar vilket känns otroligt skönt. Då får vi två helger ihop där Fidde är ledig och det är så pass lång tid att vi hinner göra allt vi vill och dessutom ha dagar vi bara kan vara. Även om vi har varit i Paris innan så är väl tanken att vi ska turista lite, annars har vi inte så mycket planerat. Jag är nöjd med resan bara jag får träffa honom igen.
 
Jag åker som sagt på fredag och jag är ganska nervös. Jag ska ju för första gången resa helt själv! Waaah! Men, jag ska väl klara det med. Bussen går vid lunch från Västerås till Arlanda, sen går flyget vid fyra och jag är framme i Paris lite innan sju. Förhoppningsvis möter Fidde mig på flygplatsen så vi kan åka hem till honom tillsammans. Annars är risken att jag slarvar bort mig och inte får träffa honom. Och det vill vi ju inte. 
 
Men nu ska jag försöka packa, vilket inte är helt lätt... Det är lite varmare än här men ändå höst... Hösten som är den svåraste årstiden att klä sig efter.. Hur mycket kläder behöver man för 10 dagar?
Usch, packa är inte min grej... 
Dessutom behöver jag ju ha med mig dator och skolböcker.. Men de får jag nog ha i handbagaget...
well, well, jag får väl köpa det jag glömmer eller inte får plats med.. Man har ju inte sommarjobbat för intet ;)
 
 
Förra gången vi var i Paris, 2014
 

fridaaoliwia.blogg.se

En helt vanlig 22 åring som bor ihop med min fina Fredrik. Vi flyttade till Västerås hösten 2014 för att börja läsa och jag läser till förskollärare. Jag kommer antagligen inte skriva här så ofta men när jag skriver så kommer det vara för att dela alla tankar som snurrar i huvudet. Kanske om just förskolan och dess kultur, kanske relationer eller kanske om världsproblem...? Vi får se..

RSS 2.0